Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

   Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε όλοι μπροστά από τις οθόνες. Δεν είναι κάτι καινούριο το έχουμε ξανακάνει και τώρα ξέρουμε και είναι πιο εύκολο για όλους.

        Σύμφωνα λοιπόν με την  454Β/05-02-2021 ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την περασμένη Παρασκευή τα σχολεία ξεκινούν την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με τις παλιότερες υπουργικές αποφάσεις. Σας επισημαίνουμε ότι την παραπάνω ΚΥΑ δεν τη λάβαμε ποτέ στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο του Σχολείου, παρά την είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

        Στη συνέχεια περιμέναμε επίσημη ενημέρωση μέσω της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας από το Υπουργείο και τελικά  λάβαμε την Κυριακή 7-2-2021 στις 2.15 το μεσημέρι από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος  τη ΣΥΣΤΑΣΗ όχι  ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης τις πρωινές ώρες με υποσημείωση να περιμένουμε διευκρινιστικές οδηγίες από το ΥΠΑΙΘ. Αυτές δεν έχουν έρθει μέχρι τώρα. 

       Αργά το απόγευμα λοιπόν αναγκαστήκαμε να πραγματοποιήσουμε  συνεδρίαση  του Συλλόγου διδασκόντων του Σχολείου μας με τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να οργανώσουμε τα νέα δεδομένα. Λάβαμε υπόψη μας ότι στις οικογένειες των μαθητών μας υπάρχουν και αδέρφια τους σε ηλικία Γυμνασίου και Λυκείου και ελλιπής ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Τελικά συμφωνήσαμε να εφαρμόσουμε το απογευματινό πρόγραμμα.

       Επειδή η ενημέρωση από τη Πρωτοβάθμια Αχαΐας ανέφερε ότι θα δίνονταν διευκρινιστικές οδηγίες,  αναμείναμε πριν κοινοποιήσουμε την απόφασή μας(ώστε να μην αλλάζει συνεχώς ο οικογενειακός προγραμματισμός). Επομένως υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στην ενημέρωση που σας στείλαμε. 

       Σας ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δικό μας εξ' ολοκλήρου το φταίξιμο.

       Μόνο μας μέλημα πάντα  είναι η εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου και η συναισθηματική και παιδαγωγική ισορροπία των μαθητών μας. 

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ειδοποιήσουμε. 

Να είστε πάντα καλά!

Με εκτίμηση 

ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου